Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Півненко А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. |
Синєкоп М. С. Mодуль для задання аналітичної інформації та її конвертування мовою програмування с++ [Електронний ресурс] / М. С. Синєкоп, А. О. Півненко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 530-534. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_83
| 2. |
Крутовий Ж. А. Математичні моделі проектування добових раціонів харчування з високим вмістом кальцію на базі раціонів одноразового споживання [Електронний ресурс] / Ж. А. Крутовий, А. О. Півненко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 415-423. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_68
| 3. |
Півненко А. С. Відшкодування податку на додану вартість: казначейські векселі [Електронний ресурс] / А. С. Півненко // Управління розвитком. - 2014. - № 3. - С. 69-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uproz_2013_3_29
| 4. |
Синєкоп М. С. Розробка системного наповнення програмного продукту для розв’язання крайових задач [Електронний ресурс] / М. С. Синєкоп, А. О. Півненко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 383-388. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_66
| 5. |
Качанов П. О. Автоматизована система керування мікрокліматом грибної ферми [Електронний ресурс] / П. О. Качанов, О. М. Євсеєнко, А. М. Півненко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2020. - Т. 26, № 3. - С. 35-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2020_26_3_6 Печериці дуже популярними у всьому світі та є комерційно важливими як у країнах Європейського Союзу, так і країнах пострадянського простору. Для культивації грибів потрібні спеціальні умови, тому що печериці є чутливими до температурно-вологісного режиму, деяких захворювань, рівня кисню в повітрі на різних етапах і стадіях вирощування. Розглянуто проблему автоматизації процесу грибного виробництва на етапі вирощування. Обгрунтовано ідею, що підтримання необхідного мікроклімату в приміщенні надасть змогу підвищити якість вирощування грибів. Мета роботи - аналіз технологічного процесу вирощування печериць для створення автоматизованої системи управління мікрокліматом грибної ферми. Увагу приділено опису грибної ферми як об'єкта автоматизації. Показано можливість побудови системи керування вентиляційною установкою та процесами в приміщенні за рахунок використання програмованих реле та програмованого логічного контролера, об'єднаних в єдину мережу. Весь процес керування вирощуванням грибів розбито на системи, управління якими забезпечує необхідний мікроклімат. Увагуа приділено розробці переліку вхідних і вихідних сигналів, вимог до програми та мнемосхеми оператора SCADA-системи, аналізу технологічного процесу вирощування. Проведений огляд літератури показав, що, незважаючи на досить велику кількість регуляторів, наразі ще не створено системи для отримання параметрів і керування температурно-вологісними режимами грибної ферми як об'єктом із розподіленими параметрами. У подальших дослідженнях планується впровадження розробленої системи в технологічний процес вирощування грибів. Також систему планується використовувати для застосування алгоритмів управління з прогнозуванням температури та вологості в приміщенні.
|
|
|